16 Temmuz 2008 Çarşamba

Teşekkür


Sevgili kardeşim ve kibar eşi (burada bir parantez açmak istiyorum.Eşi deyince çok resmi olduğunu biliyorum ama bizim güleryüzlü gelinimiz bu sözü duyduğunda o güzel yüzü bir anda renk değiştiriyor mor bir renk alıyor:) Hayatında en kızdığı söz gelin sözü.Yanlış anlaşılmasın.Yoksa aramızda sevgi eksikliği yok.) eşimi ve beni türkü dinlemeye davet ettiler.
Mustafa Özarslan, Kıvırcık Ali ve Özcan Türe üçü bir arada proğram yapacaklarmış. Mekana girdiğimiz andan itibaren büyülü bir atmosferle karşılaştık.Öylesine kalabalıktı ki, masalar arasında boşluk kalmamıştı.Önce bunun sıkıcı olacağını düşünmüştüm. Fakat sanatçılar sahneye çıktığı andan itibaren öylesine bir büyü oldu ki, hepsinin sesi birbirinden güzel. Böyle bir uyumu uzun zamandan beri görmemiştim.
Kulaklarım müziğe , gönlüm türkülerin sözlerine doydu. Sahnede kaldıkları 6 saaat boyunca hiç bir müşterinin isteğini geri çevirmediler. Ülkemin türküleri nasılda güzeldir.Bittiği anda sevgili Mustafa o vücuduna göre öylesine çevik ve estetik bir oyun oynadı ki, yalnız onu görmek için bile gittiğime mutlu oldum.
Eğer sizde türkü sever ve Ankara'da yaşayan biri iseniz Ankara'nın elit türkü mekanı ÇIĞ GÖSTERİ MERKEZİ 'ne gitmenizi tavsiye ederim. Başınız da erkek olmadan gidebileceginiz ender yerlerden, hizmetinin, ses duzeninin, grup çığ'ın mukemmelliginden bahsetmeye hic gerek yok. Biraz reklam gibi oldu ama bu güzelliği türkü severlerin kaçırmamasını istiyorum.
Kardeşime ve eşine bize bu güzelliği yaşattıkları , sanatçılara da bu proğram için çok teşekkür ediyorum.

8 yorum:

  1. günaydın ablacım..keşkee orda bende olsaydım..dört duvar arasında nerde müzik nerde sosyal faaliyet haberim yok inan.
    okulda tatil sabahtan akşama kadar jetix,bez bebek izlemekten gına geldi.biride geçmiş maçlardan kafa patlatır:)))
    gelininiz pardon:) kardeşinin eşi çookk güzel bir jest yapmış..
    hasta olanda eşim..çok saol yüreği güzel ablacım..az evvel telde görüştük üç sonra tekrar bakalım yeni film çekelim demişler.sanırım kitlenin büyüyüp büyümediğini kontrol edecekler.şimdiye kadar bir rahatsızlığı yoktu..görevi icabı muayene kontrolünde karın bölgesinde yağ bezeleri vardı göze görünen..ama küçük..dr bakalım demiş öyle başladı asıl büyük olan karın iç bölgesinde böbreğe yapışmış.Bakalım artık üç ay sonra ne olacak:(((Rabbim dermansız dert vermesin..amiinn...hamdivehüsnücan.da ankara'da siz tanışıyormusunuz orda..olmassa bakarsın benimde yolum düşer birkaç kişi buluşuruz orda..neden olmasın..

    YanıtlaSil
  2. Canım,
    Eşinin iyileşeceğinden eminim.Allah yardımcınız olsun.Çocukları büyütünce sende gezersin.Zamanında neler çektiğimi bilsen.
    Yolun Ankara'ya düşerse tanışmaktan çok memnun olurum. Burda senin için dua eden biri olduğunu unutma.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,Sevgi dolu bir gün dilerim arkadaşıma.Ayrıca böyle güzel bir mekanı bize tanıttığın için tşk ler. Ankara ya yolumuz düşerse belki uğrarız.İyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ve eğlenceli vakit geçirmişsiniz.hep böyle mutlu ve sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  5. Canım,
    çok teşekkür ederim.
    Aynı dilekleri bende size diliyorum.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili caferose,
    eğer gerçek bir türkü severseniz ,geldiğinizde çok mutlu olacağınızdan eminim.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  7. Biri gelin mi dedi yoksa ben mi yanlış anladım :))) sanırım ben yanlış anladım :))) ablacım bizim icinde cok cok güzel bir geceydi davetimizi kabul ettiğiniz için biz cok teşekkür ederiz...seni seviyorum güzel yürekli ablam.(kesin yağ cekiyor diyecekler ama:)))..sadece hissettiğimi söylüyorum sen birtanesin..)güzel yüreğinin hep bizimle olması dileyiyle ....

    YanıtlaSil
  8. Canım Zeyno'm,
    biz teşekkür ederiz.Çok güzel bir akşamdı.Sevgimiz karşılıklı.Ömrümüz oldukça beraber olmak dileğiyle.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

Nezaketiniz için teşekkür ederim