24 Ekim 2011 Pazartesi

Acı Hepimizin



Şehitlerimizin acısı henüz dinmeden, Van’daki deprem yürekten yaraladı hepimizi. Görüntüleri seyretmeye bizler dayanamazken ,Allah oradakilere güç, kuvvet ve sabır versin. 
Beni en çok deprem için bazı yerlerde okuduğum yazılar yaraladı.İnsanlar nasıl bir başkasının acısından mutlu olabilirler. Nasıl şehitler bizimse, deprem felaketiyle karşılaşanlarda benim halkım. Bundan başkasını düşünmek bana insanlık dışı geliyor. Zaten bize yapmak istenen de bu. O yazılar bizleri düşman etmek isteyenleri nasıl da sevindiriyor.
Deprem felaketiyle karşı karşıya gelen insanlara yardım etmek hepimizin görevi. Elbette hepimizin yapacakları bir şeyler olmalı. Ama ne olur, diğer depremde yaşananlardan dersler almış olalım ve kandırılmayalım. Birkaç kişinin kötü emellerine (zengin olmalarına) kavuşmasına izin vermeyelim. Şunu ya da bunu yapalım diyemem ama bir şeyler yapılmalı. Sadece bunu biliyorum.
Sevgili ŞEHİTLERİME’ de, Van’da ölenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine de sabırlar diliyorum. Gün birlik olma günü.

5 yorum:

  1. ahhh bülbülümm:((
    tüm bunları yapanlar ülkemizin birliğini dirdiğini bozmak isteyenler...
    oyuna gelmeden,birlik olur yaralarımızı sarma günüdür gün...
    :((
    acı çokk büyük...
    hemde çokk...

    YanıtlaSil
  2. Canım çok üzgünüz çook, deprem sadece Van'ı değil, bazılarının sağduyularını da yıkıp geçmiş:)

    YanıtlaSil
  3. Canım Ülkemiz ve Milletimiz çok zorlu sınavlardan geçiyor inşallah Rabbimizin izniyle bu acılar son olsun.Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.Rabbim yanlarında yar ve yardımcıları olsun.

    YanıtlaSil
  4. cok haklısınız acımız cok büyük..allah yardımcımız olsun milletce

    YanıtlaSil
  5. Acımız çok büyük.
    İzmit'te oturuyorum ama ne kadar ders çıkarttık bilmiyorum. Yardım edelim ve artık bilinçlenelim.

    Sena Çeyiz

    YanıtlaSil

Nezaketiniz için teşekkür ederim