6 Ekim 2008 Pazartesi

TERÖRÜ LANETLİYORUM



Etnik bölünmeyi amaçlayan kanlı terörün ve tahriklerin hedefinin Türkiye'nin milli birliği, toprak bütünlüğü ve milli varlığıdır.Bunları gerçekleştirmeye çalışanlar kusura baksınlar.
Bizi korkutmak, sindirmek ve mutsuz etmek istiyorlar ama bu hain, bu kalleş saldırıyı yapanlara bir çift lafım var.
Ne bu ülkeyi, ne de bizleri bölemezsiniz. Bir ölür, bin doğarız.
Biz kalleşlerin yüzünden komşularımızla, arkadaşlarımızla asla ve asla bölünmeyeceğiz. Düşman olmayacağız. Onlar da asıl düşmanın bu kalleşler olduğunu biliyorlar.
Şehitlerimiz, o genç fidanlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

10 yorum:

  1. Ablacım nereye kadar bu işin sonu..Her bir şehit verdiğimizde devlet baba kökünü kazıyacağız diyor ama kökleri dağlarda kol gezip habire türüyor.
    kınalı kuzular kara toprağa girmeye devam ediyor..devletin korumasında güya sınır karakolumuz 300 askerle konuşlandırılmış derme çatma bez çadırla korunuyor.ilk gelen ağır silahlarla çadırlar yanıp asıl zaiyat veriliyor.bu kadar basitmi.millet beton duvar örüyor çin seddi yapıyor bizde bez çadır.:(((
    yüreğim paramparça kaç gündür.ben ve bizler böyle yandık anababalar eşler çocuklar boynu bükük yetim kaldı.değermiydi değmezdi tabiki.
    ne ilk nede son bu işin sonu yok.VATAN SAOLSUN ama fidanlarımızla saolsun.ne mutlu türküm diyeneeeee...

    YanıtlaSil
  2. canım guzel yorumun için tesekkkur edıyorum..
    cok uzuldum bende bugun gazetelerı gorunce.. Allah sehitlerin ailelerine sabır versin..
    opuyorum canım..
    kendıne ıyı bak:)

    YanıtlaSil
  3. hainler emellerine ulaşamıycaklardır rabbimin izniyle.bu vatan ne acılar, ne zorluklar görmüş.asla yıkılmamış- yıkılmayacaktır.bir evlat kolay yetişmiyor.malesef olan ana-babalara oluyor.ALLAH sabırlar versin.şehitlerimizinde mekanları cennet olsun.bağrımıza taş basıp, vatan sağolsun demekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

    YanıtlaSil
  4. Canim merhabalar. Sehitlerimiz icin ALLAHTAN rahmet diliyorum. Allah geride biraktiklari gözü yasli annalarina eslerine, cocuklarina akrabalarina sabir versin. Terörü lanetliyoruz, insallah sonu gelecek.
    sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  5. şehitlerimizin ailelerine Allahtan sabır diliyorum.....

    sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  6. Şehitlerime Allahtan rahmet diliyorum. Ana babalarına ailelerine sabır dilemekten başka ne diyebilirim. Sevgilerimle...........

    YanıtlaSil
  7. canım çok güzel yazmışsın..hepimiz çok üzüldük..Allah bir daha göstermesin İnşallah..tekrar hoşgeldin..sana doping olmuştur bu gezi İnşallah..sevgiler

    YanıtlaSil
  8. rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin.. acııları çok büyük...

    allah ıslah etsin bunları. her seferinde aynı şeyler .. olan zavallı mehmetciklere ve ailelerine oluyor.. yazııık yazııık

    YanıtlaSil
  9. Tüm yazdıklarınıza içten katılıyorum.....

    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Aynı düşüce ve duyguları paylaşıyoruz.Şehitler üzerinden kimler prim yapmaya çalışıyor.Konu da hassas,konuşmaya da gelmez.Geçmiş bayramınız mübarek olsun.

    YanıtlaSil

Nezaketiniz için teşekkür ederim