20 Aralık 2008 Cumartesi

ŞEHİTLERİMİZ ÖZÜR BEKLİYOR


"Bilimsel olarak her olay, yerine, zamanına, koşullarına göre değerlendirilmezse varılan yargı yanlış olacaktır. Yanlış yargıların en çok görüldüğü bilim de tarih bilimidir. Geçmişe ilişkin verilerin yetersizliği bir yana, bazılarının sadece işine gelen verileri alması, bilimi önceden varsaydığı sonucu kanıtlamak için kullanması bunun nedenidir. Bilimi amaçlarına alet edenler hep görülmüştür. M. Kemal ATATÜRK"

Başlatılan “özür dilerim “ kampanyası, Büyük Ermenistan ütopyasını gerçekleştirmek için ortaya atılan 4 T planının ( sözde Ermeni soykırımı tüm dünyada terör yoluyla ( Asala terörü ) "tanıtılacak", sözde soykırım dünya kamuoyunca kabul edilip Türkiye’ce "tanınacak", sözde soykırımdan dolayı Türkiye'den "tazminat" alınacak ve "Büyük Ermenistan" sınırları içerisinde yer aldığı iddia edilen "toprak" parçası Türkiye'den koparılacaktır) ikinci ayağının uygulanmaya konulmasıdır.
Kampanyayı başlatanların kaçı siyasi tarih bilimcisi,1915 olaylarıyla ilgili kaç bilimsel çalışmaları var,yayımlanan kaç bilimsel makaleleri var,bu konuyla ilgili kaç kitapları var? Bunların da sorgulanması gerekmez mi?
Amerika'daki Ermeni diasporası"Türk aydınları soykırımı tanıdı,şimdi hükümete soykırımı tanıması için baskı yapıyor" açıklaması yapmıştır.

1890'da Erzurum , 1892-93'te Kayseri, Yozgat, Çorum ve Merzifon , 1894'te Sasun, 1896-1915’te Van’ 1915’te Muş ayaklanmalarında,1914-1917 Kafkas Cephesi savaşında , 1919’da Nahçıvan ve Şerür’de,1920’de Erivan'da,1992’de Hocalı’da Ermenilerce katledilenler,1973-1994 yılları arasında Asala tarafından katledilen diplomatlarımız adına kim, kimler “özür dileyecek?”

Biz de,1890-1994 yıları arasında Ermenilerce katledilenler adına ; Ermeni diasporasından, sözde aydınlarımızdan ÖZÜR BEKLİYORUZ…

6 yorum:

  1. Ablacım merhaba bu konuyla ilgili sana katılıyorum..Cboxuna url bırakıyorum o sayfaya girip üstte görünen DESTEKLEMEK İÇİN tıklayıp katılman..bana sık görüştüğüm bir arkadaşım haberdar etmişti.
    çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. SELAM SEVGİLİ ARKADAŞIM.NAZİK ZİYARETİN VE GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİM.RABBİM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU ESİRGESİN,HAYIRLI SALİH KULLARDAN EYLESİN SEVGİYLE KAL

    YanıtlaSil
  3. ne yüzle özür bekliyorlar onuda anlamış değilim ya.sana iyi pazarlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Selam canım,ben de duyarlılığından ötürü seni tebrik ediyorum..keşke kampanya başlatabilsek bloglarda..bu özür kampanyasını başlatan altına imzasını atan kendileine aydın diyen kişilere şanlı tarihimizi okumalarını tavsiye ediyorum..sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Günaydın.. Mutlu, huzurlu, bereket dolu bir hafta dileğiyle..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Duygu ve düşüncelerime tercüman olmuşsunuz söyleyecek birşey kalmamış

    Teşekkürler

    YanıtlaSil

Nezaketiniz için teşekkür ederim